MOTIVATIONAL MAP/MOTIVÁCIÓS TÉRKÉP
egyén – team – szervezet részére

A Motivációs Térkép egy egyedülálló diagnosztikai eszköz, mely hidat képez a viselkedésünk és az Enneagram által leírt mély belső motivációnk között. Könnyen használható, nagyon pontos és a munkahelyi motivátorainkra fókuszál. Európa több országában már évek óta ismert és szakmai körökben népszerű. Az érzelmi energia mérésével lehetővé teszi, hogy könnyebben túljussunk személyes, vagy szakmai fejlődésünket hátráltató elakadásainkon, segíti a vezetőket és csapataikat abban, hogy hatékonyabban működjenek, illetve képes arra, hogy stratégiailag „turbó-löketet” adjon a szervezeti fejlődésnek.

Azt vizsgálja, hogy mik mozdítanak meg minket a munkában. Miért kelünk fel reggel, és mi tartja fenn a lelkesedésünket a nap folyamán. Három klasztert különböztet meg annak fényében, hogy az érzéseket, a gondolkodást vagy a tudást helyezzük előtérbe, hogy a múltban létrehozott értékekre, a jelenben elérhető eredményekre vagy a jövőben rejlő lehetséges potenciálra fókuszálunk.

Komplex képet ad arról, hogy ezen motivátorok milyen eloszlásban hatnak ránk, hol van kihasználatlan potenciálunk, esetlegesen hol folyik el az energiánk. Egyaránt alkalmazható egyénekre, team-ekre illetve egész szervezetre is

A Térkép elkészítése egy online (angolul/magyarul) kitölthető teszttel indul, amit egy 60 perces értékelő beszélgetés követ az eredmények értelmezéséről. Itt konkrét lépéseket beszélünk meg annak érdekben, hogy hogyan érezheti magát motiváltabbnak a teszt kitöltője.

Teamek, szervezetek esetében ezek a lépések természetesen kibővülnek.

Díjazás: 60 000Ft/egyéni térkép

A díj magába foglalja az online teszt licenszdíját, valamint a hozzá tartozó 60 perces értékelő beszélgetést.