CBE ENNEAGRAM

Az Enneagram tudása fantasztikus lehetőségeket kínál, egyre népszerűbb, elterjedtebb a világban. Nagyon sokféle megközelítése létezik, melyek alapvetően két nagy iskolába sorolhatóak. Az egyik, ahol az Enneagramot személyiség-tipológiaként kezelik. Jelen pillanatban ez az uralkodó megközelítés, az interneten számtalan leírás, teszt található, mely alapján megnézhetjük, hogy a személyiségünk mely Enneagram mintázathoz áll legközelebb.

Az igazi jelentősége azonban pont abban rejlik, hogy maga a rendszer arra a velünk született, egész életünkben változatlan érzelmi kódra segít rámutatni, mely alapvetően vakfolt. Ez az Enneagram Karakterünk. Ebben a sávban nem működnek a tesztek. Viszont működik az a velünk született képességünk, hogy ha nyitottak vagyunk és készek arra, hogy kilépjünk a régi megfigyelési mintázatunkból, akkor minden segédeszköz nélkül képesek legyünk eligazodni az emberi kapcsolatainkban.

  Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy a CBE szemléletet egyre szélesebb körben megismertessük és autentikus Enneagram tudást közvetítsünk itthon és Közép Európában. Szolgáltatásainkat ajánljuk vezetőknek, segítő szakembereknek és magánembereknek egyaránt, hogy beépíthessék az Enneagramban rejlő lehetőségeket munkájukba, életükbe és mások életébe.

  Karakterünk a kapocs ahhoz a bennünk levő energiaforráshoz, mely

  • korlátlan, és folyamatosan megújul,
  • bármikor a rendelkezésünkre áll,
  • használata építően hat mindenkire.

  A Kilenc karakter